När det kommer till musik går det att njuta av den på många olika sätt, i många olika miljöer. Är du hemma finns allt från hörlurar och grammofon till datorn och tv:n att välja på. Med skärmar ökar du dimensionerna på musiken och kan uppleva den ihop med bilder, vilket förhöjer känslan ännu mer.

Kombinera jobb och musik

Med hjälp av en extra skärm eller två kan du enkelt kombinera hemmajobb eller studier med musikvideor eller andra typer av bilder. Att jobba med lugn musik och avkopplande bilder i bakgrunden fungerar väldigt bra för många och höjer koncentrationen. Klassisk musik, chillhop eller andra lugna toner fokuserar vårt sinne utan att ta över för mycket och arbetsuppgifterna känns ofta lättare och trevligare att genomföra. Exempel på en bra skärm är smidiga och snygga imac 27 som dessutom passar de flesta utrymmen. Genom att köpa den eller andra Apple-produkter från mResell slår du dessutom ett slag för miljön då deras produkter är begagnade. Produkterna är självklart kontrollerade av Apple-auktoriserade tekniker och du som kund får alltid garanti på varorna. Det blir en vinnande situation för alla – du får den skärm du behöver och miljön sparas då produkter återanvänds istället för att allt hela tiden ska köpas nytt. Många av produkterna hos mResell är ändå fortfarande i nyskick vilket gör din affär ännu bättre.

Värna om miljön

Så unna dig en extra skärm eller två för att kunna njuta av din favoritmusik på ännu fler sätt. Kanske barnen behöver en extra skärm och då är det också skönt att slippa behöva betala fullpris för helt nya produkter. Har du Apple-produkter du behöver sälja och som fortfarande är i gott skick är också mResell folket att vända sig till. De köper in och säljer vidare det du inte behöver och miljön sparas ännu mer.

galore