Använder du dig av nikotinprodukter och planerar att gå på konsert i helgen? Många som röker eller snusar vill vara säkra på att det är fritt fram att använda produkterna för att komma igång och höja stämningen på konsertområdet, men vad gäller egentligen och vad är tillåtet?

Under många år var det tillåtet att både röka och snusa på alla offentliga platser såväl som i alla hem. Man rökte på restauranger, i bilar och till och med på biografer. Idag ser det helt annorlunda ut och det är naturligtvis något som är bra. Många personers hälsa har förbättrats markant när rökförbud trädde i kraft.

Musik och nikotin

Ska du gå på konsert kommer du inte att få använda dig av cigaretter. Att röka är oftast förbjudet även utomhus på konsertområdet. Här kan det således vara bra att du har med dig högkvalitativt Lyft snus som ett substitut till cigaretterna eller som just den nikotinprodukt du föredrar. Snus är tillåtet på konserter inomhus såväl som utomhus. Beställer du dessutom online kan du välja mellan en rad olika smaker och tillverkare!

Snus höjer stämningen

Det sägs att snus och musik har ett mycket starkare band till varandra än man kan tro. Många som snusar upplever nämligen att hela tillvaron, så även musiken, blir bättre när de har en pillra under läppen. Vad detta beror på kan man diskutera länge, men många skulle nog mena att snuset, i kombination med den härliga musiken, höjer endorfinnivåerna i kroppen och får dig att känna dig lyckligare.

galore